Echipa noastra
Oana Cuciureanu

Oana Cuciureanu

Avocat

Oana Cuciureanu a absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti in 2006 si detine o Diploma de Master in Drept de la Universitatea Nicolae Titulescu. A fost admisa in Baroul Bucuresti in 2008 si s-a alaturat echipei Trofin si Asociatii in anul 2013 ca asociat senior. Actualmente, coordoneaza departamentul de litigii al firmei noastre de avocatura.

Domeniile sale de activitate includ Dreptul civil, Drept societar si insolventa, proceduri de executare silita, Drept administrativ, Dreptul Constructiilor si Dreptul Familiei. De asemenea, din 2016, Oana face parte din echipa de arbitraj desemnata intr-un important caz de arbitraj in investitii, administrat de Centrul International pentru Solutionarea diferendelor legate de investitii din Washington, care implica probleme majore privind privatizarea, asigurarea/reasigurarea si insolventa.

Oana detine o experienta vasta in toate tipurile de litigii din domeniul  Dreptului Familiei, oferind consultanta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata in special cu privire la actiuni de divort, ordonante presedintiale privind reglementarea temporara a raporturilor dintre soti in procesul de divort  si in cauze ce au ca obiect  emiterea ordinelor de protectie a victimelor violentei domestice, reusind sa obtina cu succes masuri importante pentru inlaturarea si prevenirea faptelor de violenta.

Oana este avocat pledant in fata instantelor romane la toate nivelurile, inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Vorbeste fluent limba engleza si italiana.

Mihaela Atanasiu

Mihaela Atanasiu

Avocat

Mihaela Atanasiu a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept și este membru al Baroului București din aprilie 2011. A obținut Diploma de Master în Dreptul afacerilor la Universitatea din București. Este avocat pledant în fața instanțelor române la toate nivelurile, inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție

Aria sa de expertiză include o gamă extinsă de domenii: litigii civile, comerciale, proceduri referitoare la executare silita, faliment, contencios-administrativ precum si litigii din domeniul Dreptului familiei.

De când face parte din echipa noastră, Mihaela a solutionat cu succes numeroase litigii din aria Dreptului Familiei, in special in domeniul procedurii de obtinere a ordinelor de protectie a victimelor violentei domestice, partaj judiciar si actiuni in stabilirea filiatiei.

Izabela Nichifor

Izabela Nichifor

Avocat

Izabela Nichifor a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București in anul 2014 și deține diploma de Licența în Drept (2014). In acelasi an, Izabela a fost admisă în Baroul București și s-a alăturat echipei noastre în 2018 ca asociat.

Aria sa de expertiză acoperă Dreptul Civil, Drept Comercial, Drept administrativ, Drept Penal si Dreptul Familiei. Experienta sa profesionala acopera asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala precum si in fata oricaror alte institutii publice sau private, oferind astfel o aparare optima si eficienta a drepturilor si intereselor clientilor.

De când s-a alăturat echipei, Izabela a fost implicată in numeroase litigii din domeniul Dreptului Familiei reusind cu succes sa obtina solutii favorabile in privinta procedurilor de adoptie, stabilirii autoritatii parintesti, actiunilor in stabilirea filiatiei precum si cu privire la obtinerea ordinelor de protectie a victimelor violentei domestice.

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0755 112 113,

E-mail: 

contact@ordindeprotectie.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2