Echipa noastra
Mihaela Atanasiu

Mihaela Atanasiu

Avocat

Mihaela Atanasiu a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept și este membru al Baroului București din aprilie 2011. A obținut Diploma de Master în Dreptul afacerilor la Universitatea din București. Este avocat pledant în fața instanțelor române la toate nivelurile, inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție

Aria sa de expertiză include o gamă extinsă de domenii: litigii civile, comerciale, proceduri referitoare la executare silita, faliment, contencios-administrativ precum si litigii din domeniul Dreptului familiei.

De când face parte din echipa noastră, Mihaela a solutionat cu succes numeroase litigii din aria Dreptului Familiei, in special in domeniul procedurii de obtinere a ordinelor de protectie a victimelor violentei domestice, partaj judiciar si actiuni in stabilirea filiatiei.

Livia Draghici

Livia Draghici

Avocat

Livia a devenit membră a Baroului București după absolvirea Facultății de Drept din cadrul Universității din București, obținând diploma de Licență în Drept. După absolvirea facultății, Livia a obținut și o diplomă de Master în domeniul arbitrajului internațional, în urma frecventării cursurilor Universității din București desfășurate în limba engleză.

Aria sa de expertiză acoperă domenii vaste, precum dreptul imobiliar și dreptul construcțiilor, drept civil și comercial, dar și dreptul penal și dreptul familiei.

De când face parte din echipa noastră, Livia a fost implicată în soluționarea cu succes a litigiilor din aria Dreptului Familiei, în special în domeniul procedurii de obținere a ordinelor de protecție a victimelor violenței domestice, oferind o apărare optimă și eficientă a drepturilor și intereselor clienților în cadrul procedurilor privind înlăturarea și prevenirea faptelor de violență.

Vorbește fluent limba engleză.

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0757 383 383,

E-mail: 

contact@ordindeprotectie.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2