De ce noi?

De ce sa lucrezi cu noi?

Profesionalism

Daca veti apela la serviciile noastre veti beneficia de atat de consiliere, cat si de reprezentarea intereselor dvs. numai de catre profesionisti in domeniu. Toti membri echipei noastre sunt avocati membri ai Baroului Bucuresti, astfel ca veti avea certitudinea faptului ca un avocat va realiza la timp toate demersurile necesare pentru rezolvarea situatiei in care va aflati si va va informa periodic cu privire la strategia de aparare a intereselor dvs.

b

Experienta

Avocatii ce fac parte din echipa au o experienta importanta in obtinerea ordinelor de protectie pentru victime ale violentei fizice si emotionale, dar si in apararea intereselor clientilor in toate apectele ce deriva din necesitatea inlaturarii pricolului iminent in care se afla. Experienta avocatilor ce fac parte din echipa asigura in permanenta alegerea celei mai bune strategii optime pentru rezolvarea tuturor situatiilor, indiferent de complexitatea acestora.

b

Eficienta

Experienta importanta castigata pana in prezent ne permite sa analizam rapid problemele si sa gasim cele mai eficiente solutii pentru rezolvarea cu rapiditate a situatiei in care va aflati. Inclusiv pentru reprezentarea dumneavoastra in fata instantelor de judecata va fi aleasa strategia oportuna astfel incat rezultatul procedurii sa fie realizat in cel mai scurt timp posibil.

Costuri reduse

Urmare a colaborarii cu echipa noastra, in vederea demararii procedurii, pentru serviciile de redactare a actelor juridice si reprezentare in fata autoritatilor si instantelor judecatoresti veti beneficia de onorarii modice, stabilite in urma discutiei cu avocatul, abordarea fiind una flexibila, menita sa nu creeze clientului o situatie dificila.

Rezultate

Echipa noastra a reprezentat cu succes clientii in cele mai delicate situatii, avand un rezultat pozitiv chiar si atunci cand complexitatea problemei a fost una extrem de ridicata.

Calitate

Calitatea serviciilor oferite este data de atat de pregatirea experienta avocatilor nostri, cat si de profesionalismul cu care tratam fiecare situatie adusa in atentia noastra. Echipa noastra este caracterizata prin eficienta si dinamism, iar fiecare membru al echipei detine in portofoliu  un numar impresionant de dosare si clienti reprezentati cu succes.

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0757 383 383,

E-mail: 

contact@ordindeprotectie.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2